Vloeren

Omdat parketvloeren in een geweldig scala aan houtsoorten, patroonvormen en behandelingsvormen te koop zijn, bent u bij Plank en Parket de Jongh op het juiste adres voor een vloer die bij u past.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige parketvloer, zwevend of vast gelegd, of een treditioneel (vast) gelegde patroonvloer (bijvoorbeeld visgraat-, vlecht of een van de vele blokvariaties).

Wilt u uw vloer verouderd en/of geborsteld hebben? Wilt u hem gerookt en vindt u white wash ook mooi?  Hiertussen is nog van alles mogelijk!

Geniet van de vloer en ervaar de sfeer die hout u kan bieden. U zult voor een vloer kiezen die én mooi én gemakkelijk in onderhoud is.

Ook aanhelingen na een verbouwing of het plaatsen van een aanbouw zijn vaak goed te realiseren zonder een zichtbare overgang tussen het oude en het nieuwe deel. Zelfs is het mogelijk parket te leggen op een vloer met vloerverwarming!

Reparatie van beschadigd parket evenals waterschade kan vaak pleksgewijs hersteld worden, zelfs bij monumentale parketvloeren. Indien noodzakelijk kan ik een expertiserapport verzorgen ten dienste van uw schadeverzekering.

Zo zijn er voorbeelden van parketvloeren dia al 80 – 100 jaar liggen.
Niet voor niets zegt men:

Parket koop je voor het leven.

Plank & Parket is dé specialist op het gebied van parket en houten vloeren.

Wij verzorgen de verkoop, het leggen en het onderhoud van parket.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren, aanhelen en onderhoud van álle soorten houten vloeren.

Contactinformatie:

Volg ons via: