Over ons

Plank & Parket de Jongh is een kleine onderneming zonder winkel. Klanten worden thuis bezocht en kunnen aan de hand van voorbeeldpanelen thuis zien wat mooi past bij hun inrichting en licht inval.

Indien mogelijk kan direct een afspraak gemaakt worden over de datum van plaatsen (leveren), tegen een eerlijke prijs voor een ambachtelijke vloer van “een kwaliteit die vroeger zo gewoon was”.

Plank & Parket is actief in de traditionele tapis parketvloeren, zgn, duo-planken, lamellen, bamboe, kurk, laminaat en pvc-vloeren.

Ook voor onderhoudsmiddelen kunt u terecht bij Plank & Parket, van onder andere Olie-fris, Floor Service, Woca, Lecol en overige. Viltdoppen voor onder stoel- en tafelpoten in diverse vormen en maten. Tevens kunt u schoonloop-deurmatten in elke maat, vorm en in diverse designs bij ons bestellen

Plank & Parket staat ten dienste voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Op afspraak zal ik met genoegen de talrijke mogelijkheden van houten vloeren tonen en bespreken.

Heeft u vragen? Kijk ook eens op de “Veelgestelde vragen” pagina!

Plank & Parket is dé specialist op het gebied van parket en houten vloeren.

Wij verzorgen de verkoop, het leggen en het onderhoud van parket.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren, aanhelen en onderhoud van álle soorten houten vloeren.

Contactinformatie:

Volg ons via: